COOKING4U

COOKING4U ...jij kiest, wij koken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3365 beoordelingen
23 jan 2021 om 21:31 Heerlijk eten. Goed lekker en gezond(er) alternatief voor als je zelf eens geen zin hebt om te koken.
23 jan 2021 om 16:53 It was the first time that we ordered from cooking4you, Honestly spoken we were not expecting it, however the ordered dishes were excellent. The delivery was exactly on time. Thus all in all 5 Stars.
23 jan 2021 om 8:25 Grote porties, verpakking van goede kwaliteit. Eten was nog steeds goed toen het arriveerde.
23 jan 2021 om 1:04 Super tevreden met deze bestelling! Heerlijk eten, goed warm en snel bezorgd! Aanrader
22 jan 2021 om 23:59 Super lekker, alleen beetje jammer dat het niet erg warm meer was.
22 jan 2021 om 22:30 Eten was lekker en naar verwachting. Het vlees was wel (erg snel) koud.
22 jan 2021 om 20:59 Heel lekker eten, ruime porties en super snel geleverd, vriendelijk bij levering en ook goed omgegaan met specifiek verzoek omtrent het eten. Top service!
22 jan 2021 om 19:47 Eten was erg lekker , was nog goed warm bij aankomst en alles leek super vers ..top!
18 jan 2021 om 22:53 Als je snel wilt eten en bezorging op tijd dan ben je hier aan het juiste adres. Ik kan niet wachten om weer te bestellen
18 jan 2021 om 21:04 Was weer als altijd super
18 jan 2021 om 13:06 Erg lekker!